2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

KAMATMENTES VÁLSÁGKEZELŐ HITEL AZ MFB PONTOKON

MFB

Kamatmentes hitelt kaphatnak a mikro-, kis- és közepes vállalkozások az MFB Pontokon. Az uniós forrású Mikro-, Kis- és Középvállalkozások Technológiai Korszerűsítése Célú Hitelprogram júniustól a válság hatásainak kivédésére is szolgál, vagyis likviditás- és forgóeszköz finanszírozásra is felvehető a beruházási célok mellett nulla százalékos kamattal.

  • KAMATMENTES VÁLSÁGKEZELŐ HITEL AZ MFB PONTOKON

Akár 300 millió forintot is igényelhetnek a mikro-, kis- és közepes vállalkozások forgóeszköz- és likviditás finanszírozásra a megújult KKV Technológia Hitelprogram keretében kamat- és díjmentesen. A Mikro-, Kis- és Középvállalkozások Technológiai Korszerűsítése Célú Hitelprogram (GINOP-8.3.5-18) átdolgozása során a még rendelkezésre álló, közel 137 milliárd forintos keretösszeg felét erre a célra különítették el, így ötéves futamidővel vehető fel tulajdonképpen szabad felhasználásra a kölcsön, amelynél a nulla százalékos kamatterhek mellett csak a tőkét kell törleszteni. A keret másik fele továbbra is beruházási célra vehető fel, itt a futamidő akár hét év is lehet, az igényelhető legnagyobb összeg 150 millió forint, a kölcsön pedig ugyanúgy kamatmentes. A rendkívül kedvező konstrukció az uniós támogatási feltételrendszernek megfelelően érhető el, vagyis a közép-magyarországi régió (Pest megye és Budapest) vállalkozásai kivételével bármely mikro-, kis- és közepes vállalkozás igényelheti az MFB Pontok országos hálózatában. Az érintett vállalkozások számára ez a legolcsóbb finanszírozási lehetőség, amely a működés fenntartására, a válságból való kilábalásra ugyanúgy felhasználható, ahogy a felkészülésre a válság utáni technológiai versenyre is.

A kedvező konstrukció része a Magyar Fejlesztési Bank és az MFB Csoport válságkezelő- és gazdaságélénkítő programjának. Az állami pénzintézeti csoport teljes programja 1500 milliárd forintos, amelyben az induló cégektől a legnagyobb vállalkozásokig minden gazdasági szereplő megtalálhatja a számára megfelelő finanszírozási formát. A program célja, hogy a hitel, tőke- és garanciaprogramok mentőövet nyújtsanak a bajba jutott cégeknek, ugyanakkor fontos a fejlesztések, beruházások, jelentős méretű projektek megvalósításának ösztönzése is.

Az MFB válságkezelő- és gazdaságélénkítő termékei már igényelhetők a Magyar Fejlesztési Banknál és a programjaiban részt vevő pénzintézeteknél, a részletekről a www.mfb.hu oldalon érdemes tájékozódni.

Magyar Fejlesztési Bank

(X)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!