2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyarország élőben

Következik:

Hírek 09:00

Belföld

Kacsa is ott volt az Aranykéz utcai robbantásnál?

A Portik Tamás jobbkezeként ismert L. Jánost (becenevén Kacsa) is meggyanúsította a rendőrség az Aranykéz utcai robbantás elkövetésével – írja a Bors.

A lap szerint a Kacsa becenévre hallgató férfi is ott volt a helyszínen a merénylet után. L. János a rendőrség szerint már a robbantás előtt odament a helyszínre és megnézte, hogy ott van-e az a kis Polski, amelyben elhelyezték a robbanóanyagot. A robbantást pedig jelentette telefonon Portik Tamásnak. A gyanúsítást L. János ügyvédje is megerősítette a Borsnak. Ugyanakkor hozzátette: védence tagadja, hogy köze lenne a robbantáshoz.


Az Aranykéz utcai robbantásban négy ember halt meg, köztük Boros Tamás vállalkozó. A Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn gyanúsítottként hallgatta ki az üggyel kapcsolatban Jozef Rohácot. A szlovák férfit gyanúsítják Fenyő János médiavállalkozó 1998-as meggyilkolásával is.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Hónapokig őrizte a mindenkit érintő titkot Gyurcsány Ferenc

Visszatekintő: fokozott titoktartás volt érvényben a 2006-os megszorító csomagról 2021. szeptember 27.

Durva napokon vannak túl a határainkat védők

Több mint 1300 határsértő ellen kellett intézkedni a hétvégén. 2021. szeptember 27.

A veszélyhelyzet meghosszabbításáról dönt a parlament

Határozathozatal várható még Hadházy Ákos mentelmi ügyében, valamint elrendelhetik Szabó Tímea tiszteletdíjának csökkentését is. 2021. szeptember 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!