2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Juszt cáfolta, hogy pénzt fogadott volna el Portiktól

A Prisztás-ügy tanúvallomásai szerint Portik Tamás rendőri vezetőket és újságírókat pénzelt a 90-es években. Juszt László közleményben cáfolta, hogy pénzt fogadott volna el a volt olajbűnözőtől.

Két magas rangú rendőri vezetőt is pénzelt Portik Tamás – állította egy védett tanú a Prisztás-ügy keddi tárgyalásán. Azt mondta: Portik lefizette a 90-es évek merényleteinek nyomozását irányító rendőröket.

Az ügy koronatanúja pedig újságírókat is megnevezett, akik – Radnai László állítása szerint – azért kaptak pénzt Portiktól, hogy a sajtóban jó színben tüntessék fel a volt olajbűnözőt.

Juszt László, a Kriminális című magazinműsor szerkesztő-riportere ma közleményben cáfolta, hogy Portik Tamástól pénzt fogadott volna el. Állítása szerint a 90-es években sem Portik Tamást, sem Radnai Lászlót nem ismerte személyesen. Az olajos riportokat pedig nem ő, hanem a kollégái készítették.

A volt keresztapa terhelő vallomása
Portik Tamás rendelte meg a 90-es évek alvilági leszámolásait. Ezt vallotta egy volt keresztapa a Fővárosi Törvényszéken kedden. A pénteki első tárgyaláson az egyik védett tanú szintén Portik Tamásra és társaira vallott (a nap összefoglalóját itt olvashatja). Mint a Hír TV Célpont című műsorában elhangzott: Orbán Viktorról próbált terhelő adatokat szerezni Portik Tamás Magyar Róberttől, a fekete sereg egykori vezetőjétől. Portik a Nemzetbiztonsági Hivatal akkori igazgatójától, Laborc Sándortól kapott megbízást arra, hogy gyűjtsön olyan információkat, amelyekkel le lehet járatni az ellenzéket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!