2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

Június elsejére Békemenetet szervez a Margitszigetre a CÖF + videó

Békemenetet szervez június 1-jén a Civil Összefogás Fórum a margitszigeti Nagyrétre. Az esemény mottója: Magyarország maradjon a béke szigete! A szervezők közleménye szerint az európai vezetők háborús lázban égnek. Pénz és fegyverek küldése után már tervezik a katonai segítségnyújtást is.

  • Június elsejére Békemenetet szervez a Margitszigetre a CÖF + videó

Az egyetlen békepárti kormánya Magyarországnak van az egész Európai Unióban – hangsúlyozta Híradónknak ifj.Lomnici Zoltán alkotmányjogász. 

Június elsejére, Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány.

A Margit-sziget mint helyszín jelképezi azt, hogy hazánk a béke szigete, ami erősíti az összetartozást is

– tette hozzá ifj.Lomnici.

A békemenet egyik alapítója, Bayer Zsolt publicista szerint: az időzítés talán még sosem volt ennyire aktuális.

Ennyire aktuális az elnevezés, hogy Békemenet, talán még soha nem volt. Európa valami rejtélyes oknál fogva úgy döntött, hogy eszkalálni akarja a háborút, és nekünk minden lehetséges eszközzel föl kell lépnünk ez ellen. Magyarországot kétszer rángatták bele világháborúba, és mind a kétszer a legtragikusabb módon keveredtünk ki belőle, ez soha többé nem fordulhat elő.

Bayer Zsolt kiemelte: itt az idő arra, hogy a jobb oldal erőt mutasson, és kifejezze békepárti álláspontját.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!