2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

A Pál utcai fiúk 19:10

Belföld

Juhász és az Index kalapozása – kik állhatnak a háttérben?

A magyar politikában Juhász Péter honosította meg a kalapozó módszert, hétfő óta pedig az egyik kormánykritikus portál, az Index gyűjt ily módon pénzt.

  • Juhász és az Index kalapozása – kik állhatnak a háttérben?

Farkas Örs politológus a Hír TV Csörte című műsorában csütörtökön úgy nyilatkozott, hihetetlennek tartja, hogy az akkoriban az Együtt elnöki posztját betöltő Juhász – kezében papírdobozt tartva – 120 millió forintot szedett össze az emberektől. A politológus azért emlékeztetett Juhász kalapozásának eredményére, mert azt is furcsállja, hogy az Index csütörtök reggelig 40 millió forintos támogatáshoz jutott olvasóitól.

„Inkább arra gondolnék, hogy van mögötte egy finanszírozó szerv, amely ha nyíltan ad pénzt, akkor szabályokat sért, ráadásul így kiderül, kitől származik a támogatás” – mondta Farkas.

A napi.hu munkatársa, Szakonyi Péter szerint a kormányellenes média képviselői – mint például az Index vagy a Klubrádió rászorulnak az effajta módszerekre, mert nem kapnak állami hirdetéseket, és a piaci szereplők is visszarettenek attól, hogy ezeken a felületeken hirdessenek.

A teljes adás:

     

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk + videó

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk + videó

A Pál utcai fiúk 1969-ben bemutatott magyar–amerikai koprodukciós film, amely Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán készült. A filmről, valamint a színdarabról Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők Dino Benjámin és Wunderlich József színművészekkel beszélgettek. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyarország egy alternatívát tud kínálni az unión belül, hogy mi nem az ukrán háborúba öntjük a pénzt + videó

Magyarország egy alternatívát tud kínálni az unión belül, hogy mi nem az ukrán háborúba öntjük a pénzt + videó

A Fidesz marad a legerősebb párt - így értékelték a szakértők a Fidesz kampánynyitó eseményét. Orbán Viktor szerint a brüsszeli vezetés csődöt mondott, Európa gazdasága hanyatlik, migránsok százai kelnek át a határokon, és egyre több erőszakkal kell szembenéznünk. A miniszterelnök hozzátette: alázat nélkül nincs győzelem, a Fidesz politikai ellenfelei éppen azért nem tudnak nyerni, mert elfeledkeztek az alázatról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!