2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Magyar retró 2. - A magyar vidék a Kádár-korszakban 11:00

Belföld

Juhász biztosan elindul a posztért

Juhász Péter biztosan elindul Budapesten az V. kerületi polgármesteri posztért, akkor is, ha a helyi MSZP szervezete Steiner Pált jelöli. Az Együtt–PM társelnöke ugyanakkor nem zárta ki, hogy a szocialisták felülről átírhatják a korábbi megállapodást.

Juhász Péter biztosan elindul Budapesten az V. kerületi polgármesteri posztért, akkor is, ha a helyi MSZP szervezete Steiner Pál korábbi szocialista polgármestert jelölné – mondta az Együtt–PM társelnöke Magyarország élőben című műsorunkban. Juhász szerint ő és Steiner között nincs vita, de azt nem zárta ki, hogy az MSZP felülről nem írja át a korábbi megállapodást. „Azt biztosan mondhatom, hogy én fogok kampányolni, bármi a helyzet én elindulok az V. kerületi polgármesteri székért. Köztem és Steiner úr között nincs vita. Mi kialakítottunk egy megállapodási konstrukciót a Demokratikus Koalícióval közösen Steinerrel közösen, én ezt tartom. Bízom benne ő is tartja, és erre utalt ma telefonon. Ha az MSZP ezt felülről nem próbálja meg valamilyen módon felülírni, akkor maradni fog ez a megállapodás” – fogalmazott Juhász Péter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!