2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Józsa megtette, amit Mesterházy nem akart

A kormányrúdnál érezte magát Józsa István egy reggeli televíziós műsorban, amikor miniszteri posztokat osztogatott. A baloldal közös miniszterelnök-jelöltje, Mesterházy Attila szerint párttársa magánszámot mutatott be a stúdióban.

Árnyékkormányt hirdetett Józsa István. Az MSZP frakcióvezető-helyettese az ATV reggeli műsorában azt mondta, hogy Mesterházy Attila miniszterelnöksége alatt Fodor Gábor, a liberálisok vezetője újra környezetvédelmi miniszter lenne és Hiller István is visszakapná az oktatási minisztériumot. A frakcióvezető-helyettes Gyurcsány Ferencnek nem adna kormányzati pozíciót, de Bajnai Gordont gazdasági csúcsminiszterré tenné.

– Kiszámítható gazdaság, erősebb forint, ennek a gondolatmenetnek a vége az, hogy olcsóbb lesz a benzin.
– Ki fog ezért felelni az új kormányban?
– Én azt gondolom, hogy alapvetően a miniszterelnök, Mesterházy Attila, de azt is hozzá szeretném tenni, hogy a pénzügyek területén nagy valószínűséggel Bajnai Gordon is.
– Tehát ő lesz a gazdasági csúcsminiszter?
– Én úgy gondolom, hogy felkészültsége, tapasztalata alapján minden efelé predesztinálja az új kormányban – mondta Józsa István frakcióvezető-helyettes.

Nem egyeztette kormányalakító terveit Mesterházy Attilával Józsa István. Az MSZP elnöke továbbra sem akar árnyékkormányt. „Velem nem egyeztette az ő magánvéleményét. Tegnap, az ATV-ben világosan fogalmaztam, hogy árnyékkormányt nem kívánok hirdetni, és ehhez is tartom magam” – mondta az MSZP elnöke.

Marakodnak az idegen koncon

Bukott emberek marakodnak egy olyan koncon, amelyet még meg sem szereztek – mondta a Fidesz szóvivője. „Nincs közöttük új név. Ezek ugyanazok az emberek, ugyanazok a politikusok, akik egyszer már tönkretették Magyarországot. Nem képesek arra, hogy új programot állítsanak, semmit nem tanultak a múlt hibáiból, tehát a régi, bukott emberek álltak újra össze, és most igazából marakodnak azon a koncon, amit még meg sem szereztek” – fogalmazott Selmeczi Gabriella.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!