2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Belföld

Jövő év közepén dönthet az Európai Bíróság a civiltörvényről

A svéd választási kampány részének tekinti a magyar kormány, hogy a skandináv ország is beszállt abba a perbe, amelyet Magyarország ellen indítottak a civiltörvény miatt.

Völner Pál a Hír TV Magyarország élőben című műsorában arról beszélt, hogy az Európai Bíróság várhatóan 2019 közepén dönthet a tavaly nyáron elfogadott jogszabályról. Az Igazságügyi minisztérium államtitkára közölte, eddig minden észrevételt, kritikát tételesen cáfoltak, és az érintett szervezetek többsége sem kifogásolta a jogszabályt.

„Ha valaki nem tartja be, akkor valamilyen bejelentésre indul eljárás. Én induló eljárásról nem tudok, és az érintett szervezetek száma sem éri el a százat. És ebben nem csak Soros György által támogatott tucatnyi szervezet van, hanem más nagy tiszteletű külföldről támogatott alapítványok, amelyek érdekes módon nem érzik megbélyegzőnek ezt a kötelezettséget” – jelentette ki a Hír TV-ben Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!