2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Jóval több utasra számít a MÁV az iskolakezdés miatt

Százötvenezerrel több utasra számít ma a MÁV a vasúton – a hétfőn kezdődő tanítás miatt.

A vasúttársaság számításai szerint hétfőn pedig 300-350 ezer ember utazhat vonattal az elővárosi közlekedésben. A MÁV szóvivőjének tájékoztatása szerint a megnövekedett forgalom miatt a rendelkezésre álló összes szerelvényt forgalomba állítják és minden jegypénztár is üzemelni fog a csúcsidőben. Nyíregyházáról és Miskolcról pedig mentesítő járatok indulnak Budapestre.

„A vasúttársaság a mai napon számít a legtöbb utasára, jóval többre, mint a holnapi napon. Elsősorban a távolsági járatokon. Hétfőn már inkább az elővárosi forgalomban lesz jellemzőbb a sok utazás. Az összes rendelkezésünkre álló üzemképes jármű közlekedik ma is és holnap is a szerelvényekben, ez nagyságrendileg 2000-2100 járművet jelent” – közölte Szabó Anett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint véget kell vetni a Soros-finanszírozásnak a magyar baloldalon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!