2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Radar 23:30

Belföld

Jogtalan fizetést vesz fel a XVIII. kerületi polgármester

A szocialista Szaniszló Sándor is felvesz pénzt a polgármesteri fizetése mellé. A 18. kerület vezetője az önkormányzati választás után ült be a Budapest Közút felügyelőbizottságába. Vagyonnyilatkozata alapján ezért havonta 151 ezer forintot kap. A jogszabályok szerint a pénzt azonban nem vehetné fel, a 3000 fő feletti települések főállású polgármesterei ugyanis nem vállalhatnak más keresőmunkát és nem lehetnek gazdasági társaságok tagjai sem.

  • Jogtalan fizetést vesz fel a XVIII. kerületi polgármester

Nem ő az egyetlen ilyen ellenzéki polgármester. Tegnap a II. kerület vezetőjéről, Örsi Gergelyről derült ki, hogy 320 ezer forintot kap a Főkert felügyelőbizottsági elnökeként. Állítása szerint a tiszteletdíj jár neki, bár azt januárban felajánlotta a cég dolgozóinak. 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!