2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk 11:00

Belföld

Jobbik alelnökválasztás: „egy előre lepacsizott választás nem demokratikus”

  • Jobbik alelnökválasztás: „egy előre lepacsizott választás nem demokratikus”

Nem demokratikus egy előre lepacsizott választás – fogalmazott Kisszelly Zoltán azzal kapcsolatban, hogy nemcsak az elnökválasztást, de az alelnökválasztást is előre leoszthatták a Jobbikban. A politológus szerint az ilyen botrányok csökkentik a párt szimpatizánsok bizalmát.

„A pártok tisztújítása egy demokratikus folyamat, aminek nyílt végűnek kell lenni, és az előre lepacsizott választás nyilván nem demokratikus. Ha ilyen kiderül, az csökkenti az adott pártba vetett bizalmat. És ugye nyilván, ha kiderülnek ilyen dolgok, ezek megkérdőjelezik a megválasztott elnökségnek a legitimitását, hogy tisztességes volt-e a választás, esetleges vádakat utólag indirekt igazolnak, és folytatják azt a sodródást, azt a szakadást, amit a nyári tisztújítás során láthattunk, amikor is a pártvezetéssel elégedetlen politikus kiléptek a pártból és egy új pártot alapítanak, vagy más szakadár mozgalmakhoz, pártocskákhoz húznak” – tette hozzá a politológus.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!