2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:05

Belföld

Jeges fürdőzés Újév napján

Dunai fürdőzéssel köszöntötték az újévet Nagymaroson.

  • Jeges fürdőzés Újév napján

A partról tucatnyian figyelték kabátban, amint a jeges fürdőre készülők köntösben, strandpapucsban és fürdőruhában érkeznek a folyóhoz, majd ereszkednek be az alig 5 fokos vízbe. A bátrabbak nemcsak egy pillanatra merítkeztek meg a Duna vizében, hanem néhány karcsapásnyit úsztak is.

Az Orfűi tónál is fürdőzéssel köszöntötték az újévet. Több mint 100-an mártóztak meg fürdőruhában a pár fokos vízben. Csoportosan mentek be a tóba, a partról pedig több százan követték rövid úszásukat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Meseterápia felnőtteknek

Radar - Meseterápia felnőtteknek

A mese nemcsak gyerekeknek való, sőt! A meseterápia vagy más néven mesefoglalkozás, az emberi lét kérdéseit vizsgálja fiktív történetek segítségiségével.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!