2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Jávorék utólag vonnák le az emberek megtakarításából a pénzt

Önrész nélküli épületfelújítási programot ígér az Együtt 2014–Párbeszéd Magyarországért (PM) választási szövetség.

Bajnai Gordon a szervezet vezetője és Jávor Benedek társelnök egy tízemeletes újpesti panelház előtt azt mondták: az Orbán-kormány rezsicsökkentése átverés, mert az elmúlt három évben 16 százalékkal nőttek az emberek kiadásai. Ezzel szemben a választási szövetség – ha kormányra kerül – először a lakótelepi és a társasházakat szigetelné le, és kicserélnék bennük a nyílászárókat. A tulajdonosoknak utólag kellene megfizetniük a költségeket, úgy, hogy a pénzt a havonta képződő megtakarításból vonnák le.

„Egy olyan finanszírozási modellt dolgoztunk ki, amely a befektetett pénznek a visszafizetését a hét év alatt jelentkező megtakarításokból finanszírozza, utólagosan, tehát az induláskor a háztartásoknak egy fillért nem kell beletenni – fogalmazott Jávor Benedek. – Részben uniós támogatásokból, részben kvótabevételekből, részben pedig támogatott hitelekből megvalósíthatók a programok, amelyeknek a visszatérítésére a program futamideje alatt a megtakarításokból kerül sor” – tette hozzá a választási szövetség társelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ilyen a baloldali háttér- és intézőemberek világa Budapesten

Ilyen a baloldali háttér- és intézőemberek világa Budapesten

A Központi Nyomozó Főügyészség szerint egy férfi a kft.-jén keresztül szolgáltatások nyújtására és eszközbeszerzésekre fiktív szerződéseket kötött a III. kerületi önkormányzattal, illetve az egyik gyanúsított-társa által kijelölt két gazdasági társasággal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!