2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

2x2 néha öt

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Jávor szerint nem megfelelően mérték a Duna vízhőmérsékletét

  • Jávor szerint nem megfelelően mérték a Duna vízhőmérsékletét

Nem megfelelő módszerrel és nem a jogszabályban előírt időpontban ellenőrizhették a Duna vizének hőmérsékletét a Paksi Atomerőmű munkatársai, hogy ezzel megelőzzék az atomreaktor részleges vagy teljes leállítását – ezt állítja a Párbeszéd európai parlamenti képviselője. Jávor Benedek szerint a példátlanul alacsony vízszint miatt már korábban felmerült a gyanú, hogy a méréseket az erőmű munkatársai manipulálhatták, ezért a képviselő a rendőrséghez és az ellenőrző szervekhez fordult.

„A rendőrséghez fordultam, hogy emiatt a a gyanú miatt folytassanak le vizsgálatot. Időközben mi magunk is folytattunk további vizsgálatot a Duna vízhőmérsékletének ügyében és közvetett bizonyítékokra tettünk szert arra vonatkozóan, hogy a Paksi Atomerőmű szándékosan nem jól mérte a Duna vízhőmérsékletét annak érdekében, hogy a 30 fok alatti adatokat kihozzák” – mondta az ellenzéki politikus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Prime Projekt

Prime Projekt

A cél, hogy a diákönkormányzatokkal foglalkozó pedagógusok, önkormányzati ifjúsági referensek is részt vegyenek a képzésben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!