2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Belföld

Jávor Benedek nem kér bocsánatot Novák Katalinról

Továbbra sem kér bocsánatot Jávor Benedek Novák Katalintól. A Párbeszéd korábbi EP-képviselője szex-partival mosta össze Silvio Berlusconi, valamint a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár találkozóját. Karácsony Gergely közvetlen munkatársa a Hír TV kérdései elől a bojkottra hivatkozva elmenekült.

  • Jávor Benedek nem kér bocsánatot Novák Katalinról

Imádkozom érte, nehogy összekeveredjenek véletlenül a meghívók, és nehogy egy ungabunga parti közepén találja magát a keresztény családi értékekről szóló eszmecsere helyett-így sértegette a család- és ifjúságügyért felelős államtitkárt Silvio Berlusconival tartott megbeszélését követően Jávor Benedek.

 

Novák Katalin Facebook-posztban reagált az ízléstelen kijelentésre. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár felszólította Karácsony Gergelyt hogy határolódjon el politikustársától. Azt írta: Bízik benne, hogy Főpolgármester úr tájékozódik, levonja a következtetéseket és a jövőben olyanokat bíz meg a budapestiek képviseletével, akik nem gyűlöletet szítanak.

A Párbeszéd volt EP-képviselője Karácsony Gergely bojkottjára hivatkozva nem nyilatkozott a Hír TV-nek. A közmédia kérdésére viszont azt válaszolta, továbbra sem kíván bocsánatot kérni Novák Katalintól.

Ööö…ööö… Silvio Berlusconit hoztam összefüggésbe ezekkel a partikkal, ööö…ez nem összefüggésbe hozás, hanem ez tényszerűen bizonyított, hogy ilyen partikat szervezett. Öö.. egy ilyen emberrel mutatkozni szerintem meglehetősen kínos és kellemetlen, ez körülbelül olyan, minthogyha én Björn Lomborg klímaváltozást tagadóval mutatkoznék nyilvános rendezvényeken mosolyogva 

- mondta Jávor Benedek. 

A mindennapok Női Szemmel Egyesület pedig online petíciót indított Jávor Benedek sértő kijelentése miatt, a szervezet elnöke, Király Nóra felszólította a Párbeszéd volt EP-képviselőjét, hogy lépjen vissza mindenféle közéleti szerepvállalástól.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Összeomolhatnak Magyar Péter néppárti álmai + videó

Összeomolhatnak Magyar Péter néppárti álmai + videó

A Tisza Párt alapítója egy elnyomó rendszert szolgált ki és a CÖF-CÖKA ebben az ügyben levelet is írt az összes néppárti képviselőnek, ha lehet tartsák magukat a saját álláspontjukhoz, miszerint az Európai Néppárt nem támogat senkit, ha kiszolgálta a kommunista diktatúrát - derül ki a Vezércikkből.
Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására + videó

Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására + videó

A politikus azután fakadt ki, hogy házkutatást tartott a Nemzeti-Adó és Vámhivatal Karácsony Gergely jogi főtanácsadójánál és ügyvédjénél. Nem mellesleg a nyomozók nemrégiben a Mediawork szerkesztőségében is jártak, ahol nagy mennyiségű iratot foglaltak le.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!