2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

„Jávor Benedek helyében én becsapva érezném magam”

A szombati választmányi ülésen megszületett a döntés, hogy Tóth Bertalan vezeti tovább az MSZP-Párbeszéd EP-listáját. Második helyen Ujhelyi István, harmadikon Szanyi Tibor, negyedik helyen pedig Jávor Benedek szerepel. Tóth Bertalan bejelentette, hogy visszalép, de a kérdés az, hogy mi lesz Jávorral, ki tud-e jutni onnan. Erről is szó volt a Lapzártában.

  • „Jávor Benedek helyében én becsapva érezném magam”

„Ez inkább egy harmadik, mint negyedik hely praktikusan, de még így is nagyon rezeg a léc. Karácsony Gergely is azt mondta, hogy egy jó eséllyel befutást érő helyet kapott a jelöltjük, a felmérések nem azt mutatják, hogy az a három hely garantálva lenne az MSZP-nek. Jávor Benedek helyében én becsapva érezném magam” – mondta Népszava újságírója, Kósa András.

„A Párbeszéd az új SZDSZ abból a szempontból (…) de még az SZDSZ-hez sem lehet hasonlítani, mert annak volt társadalmi támogatottsága, a Párbeszédnek pedig nincsen, mikroszkóppal sem mérhető pártról beszélünk, de mégis ki tudta kényszeríteni az MSZP-ből, hogy egy szövetségi rendszert építsenek ki egy láthatatlan párttal” – vélte Pindroch Tamás, a Figyelő rovatvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön is törvénnyel védené hazánk függetlenségét a külföldi befolyásolási kísérletektől?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!