2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Belföld

Januárban folytatódik a Néprajzi Múzeum építése

  • Januárban folytatódik a Néprajzi Múzeum építése

Januárban folytatódhat a Néprajzi Múzeum építése az 56–osok terén és jövő év elején indulhat a lebontott Petőfi Csarnok helyére tervezett Új Nemzeti Galéria építkezése is – ezt a a Városliget Zrt. vezérigazgatója mondta a távirati irodának. A tervek szerint 2019–ben kezdenék meg a Magyar Innováció Háza kivitelezési munkáit, valamint már nyáron megnyithat a Magyar Millenium Háza. Gyorgyvics Benedek azt mondta, hogy játszótérépítéssel, futókör kialakításával, és a sportpályák megújításával folyatódik a park rendbetétele is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!