2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Január elsejétől már a helyi lakosoknak is fizetőssé vált Józsefvárosban a parkolás

Újabb sarc a fővárosban, ismét az autósok életét nehezítik meg.

  • Január elsejétől már a helyi lakosoknak is fizetőssé vált Józsefvárosban a parkolás

Január elsejétől Józsefvárosban fizetőssé vált a parkolás a helyi lakosoknak is. A kedvezményes parkolási tarifa a legdrágább zónában 30 ezer forint évente, ha egy autóról van szó. Két autó esetében ez az összeg 72 ezer.

A baloldali önkormányzat döntése mindenkit érint a kerültben akinek autója van, de azok a családok járnak a legrosszabbul, akiknek 2 kocsijuk van, vagy új lakásba költöznének.

Amennyiben valaki újonnan épített lakóépületbe költözik és az a legdrágább zónába esik, annak 150 ezer forintot kell fizetnie azért, hogy a háza előtt parkoljon. Minél több autóval rendelkezik valaki, annál többet fizet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Robbanás volt Hollandiában egy iskolánál + videó

Robbanás volt Hollandiában egy iskolánál + videó

Péntekre virradóra, detonáció történt egy rotterdami építőipari szakiskola bejáratánál, és az elkövetők horogkereszteket és obszcén szavakat festettek az épület homlokzatára – írta pénteken az NlTimes hírportál.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!