2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Jámbor András elismerte, hogy mozgalmának köze van a szélsőséges Antifához

Jámbor András elismerte, hogy mozgalmának köze van a szélsőséges Antifa-csoporthoz, amelynek tagjai nemrég Budapesten támadtak meg járókelőket. A Párbeszéd politikusa egyúttal mentegette azt a Dobos Krisztinát, a Szikra Mozgalom tagját, akit a brutális támadássorozat egyik gyanúsítottjaként tartóztatott le a rendőrség.

  • Jámbor András elismerte, hogy mozgalmának köze van a szélsőséges Antifához

Így rontott rá néhány hete egy munkába igyekvő férfira 8 maszkos alak. A felvételeken jól látható, hogy a támadók hátulról, minden ok nélkül csaptak le az áldozatukra, perceken át viperával ütötték és rúgták, majd lefújták gázspray-vel.

De nem ő volt az egyetlen áldozata a brutális támadássorozatnak. A nemzeti rock egyik ismert alakja, Dudog Lászlót és élettársát is megtámadták. Őket akkor kezdték követni, amikor a kitörésnapi megemlékezésről távoztak. Szintén hátulról estek nekik viperákkal és boxerekkel, a nőt meg is késelték.

A banda négy tagját elfogták a rendőrök.

Közöttük van Dobos Krisztina is - írta meg a MagyarJelen.hu.

Róla időközben kiderült: több baloldali politikussal is kapcsolatban áll. Jámbor András kampányát segítette az elmúlt évben, de Tordai Bencével is fotózkodott már a kampány során. A Szikra Mozgalom demonstrációin pedig rendszeres résztvevő.

Az események után Jámbor András már magyarázkodásba kezdett. A Párbeszéd országgyűlési képviselője közösségi oldalán azt írta: Amennyiben kiderül, hogy a Szikra Mozgalom tagja bármilyen erőszakos bűncselekményt követett el, eltávolítják tagjaik közül.

Jámbor Andrást Bohár Dániel riporter kérdezte: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyarország zázlóshajóvá vált + videó

Magyarország zázlóshajóvá vált + videó

Szijjártó Péter rámutatott: "Az itt dolgozók száma meghaladta a százezret, ami azt jelenti, hogy öt éven belül megduplázódott, az elmúlt öt év alatt megduplázódott, az üzleti szolgáltató központban dolgozó magyar emberek száma."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!