2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Jakab Péter szerint párttársa nem gúnyolódott, amikor félrekommunikált zsidónak nevezte

  • Jakab Péter szerint párttársa nem gúnyolódott, amikor félrekommunikált zsidónak nevezte

Nem vár bocsánatkérést a jobbikos Jakab Péter, Bencsik Jánostól. Szerinte ugyanis párttársa csak egy vitaindító írást közölt, és nem gúnyolódott, amikor félrekommunikált zsidónak nevezte. Jakab szerint a Jobbikban sem előnyt, sem hátrányt nem jelent a származás. Azt is mondta: helyesnek tartja, hogy az Echo TV bocsánatot kért, amiért az egyik műsorában Jákobnak nevezték. Azt azonban nem tartja sértőnek, hogy Pörzse Sándor, a KDNP-s Salamon László nevével és vélt származásával szórakoztatta a közönséget egy miskolci fórumon.

– Az, hogy az ember egy viccen mosolyog, ha Orbán Viktor mond egy viccet, azon is szoktam nevetni, de az nem jelenti azt, hogy Orbán Viktorral egyetértenék.
– Ön szerint ez nem sértő?
– Hogyha a rendőrök sértőnek tartják a rendőr viccet, akkor lehet, hogy az, de szerintem a rendőrök is nevetnek a rendőrvicceken.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rengeteg magyar kerülhet veszélybe a floridai hurrikán miatt

Rengeteg magyar kerülhet veszélybe a floridai hurrikán miatt

Pusztító hurrikán közelít az Egyesült Államok felé, a legnagyobb veszélyben pedig a floridai félsziget lakói vannak. A forgószél miatt már napok óta készülődik a lakossá. Híradónknak a floridai magyarok tiszteletbeli konzulja adott exkluzív interjút.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Október elsején kezdődik a népszámlálás

Október elsején kezdődik a népszámlálás

A kérdőíveket október 16-áig lehet kitölteni az interneten, ezt követően számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, ahonnan nem érkezett be online adatszolgáltatás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!