2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Körhinta 13:00

Belföld

Jakab Péter szerint a baloldali parlamenti pártok életképtelenek

A politikus szerint már most nagyobb támogatottsággal bírnak, mint több parlamentben jelenlévő formáció.

  • Jakab Péter szerint a baloldali parlamenti pártok életképtelenek

Az egykori Jobbik elnök saját mozgalmat indított, Nép Pártján néven pedig azóta párttá alakultak. A politikus szerint már most nagyobb támogatottsággal bírnak, mint több parlamentben jelenlévő formáció. A Mi Hazánk Mozgalom szerint azonban a pártalapításból is az látszik, hogy Jakab Péter Gyurcsány Ferenc csatlósa.

"Az a parlamenti ellenzék, amelyik most meghúzza magát ott a parlament hűvösében, amelyik nem akar kifutni a pályára, mondjuk ki, az egy vesztes ellenzék" - így támadta egykori szövetségeseit Jakab Péter.

Elmondása szerint ezért volt szükség arra, hogy saját pártot alapítson. A Jobbik egykori vezére azt is elmondta: elindulnak az Európai Parlamenti és az önkormányzati választáson is.

"Életképtelen pártból egy is sok. Nekem most az a bajom, hogy a parlamentben az életképtelen pártok vannak többségben, akik felett már úgy tűnik, hogy eljárt az idő. Ezt sok esetben a választók is jelzik, hiszen vannak szinte egy százalékot el sem érő pártok a parlamentben" - folytatta az új párt elnöke.

"Életképtelen pártból sok van, életképesből pedig kevés. Mi életképes, győztes ellenzéket építünk" - mondta magabiztosan Jakab Péter.

"A kormányra kerüléshez ennél jóval több kell" - ezt már Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke mondta, aki szerint minden arra mutat, hogy Jakab Péter Gyurcsány Ferenc csatlósa lesz.

"Meg vagyok győződve róla, hogy az országgyűlési választásokig meg fog történni az az összefogás, aminek keretében Jakab Péter is egy lesz Gyurcsány Ferenc csatlósai közül" - zárta gondolatait Novák Előd.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Budapesten több helyszínen tájékozódott és tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a főváros helyzetéről, problémáiról, fejlesztésekről - olvasható Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének az MTI-hez eljuttatott hétvégi kampányösszefoglalójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!