2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Jakab Péter: Demeter Márta átlépése nem veszélyezteti az összefogást

Jóleső döntés volt Demeter Márta átigazolása a Jobbikba - jelentett ki a párt elnöke híradónknak. Jakab Péter szerint ha a képviselő 2022 után átül a Jobbik-frakcióba, az nem veszélyezteti az összefogást, annak ellenére sem, hogy a zöldpárt már jelezte: megvonják Demetertől a támogatást az ellenzéki előválasztáson. A Jobbik elnöke reagált Bíró László visszalépésére is: Jakab Péter hazafinak nevezte a rasszista, antiszemita kijelentéseiről elhíresült politikust döntése miatt. Jakab Péter azt is megerősítette: továbbra is támogatják Tóth Pétert Szegeden, aki korábban melegellenes és rasszista kijelentéseket tett.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!