2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Jakab kocsmai stílusa sok volt Kövér Lászlónak

Jakab Péter, a Jobbik pártelnöke is reagált Orbán Viktor miniszterelnök beszámolójára. Felszólalásában a kormányfő mellett a házelnököt is sértegette, ezért végül Kövér László megvonta tőle a szót.

  • Jakab kocsmai stílusa sok volt Kövér Lászlónak

Piszok kemény idők előtt áll az ország – kezdte reagálását a Jobbik elnöke. Jakab Péter szerint a vírus mellett a miniszterelnökkel is meg kell küzdeniük. A pártelnök szerint Orbán Viktor úgy beszélt, mint egy tábornok, aki különböző haditervek alapján szeretné felvenni a harcot a vírussal szemben.

Jakab felszólalásába kitért arra is, hogy az ország "temérdek" pénzt kapott arra, hogy sikerrel vívja meg a járvány és a válság elleni küzdelmet.

Felszólalásában Jakab a kormányfő mellett sértegette Németh Szilárdot, Farkas Flóriánt és Kövér Lászlót is. A pártelnök kocsmai stílusa túl sok volt a házelnöknek, így elvette tőle végül a szót.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!