2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Pajtakult 11:05

Belföld

Izrael nagykövete nem tartja antiszemitának hazánkat

Magyarország nem antiszemita állam – jelentette ki a Hír TV Rájátszás című műsorában Izrael magyarországi nagykövete.

Ilan Mor ugyanakkor hozzátette: az Orbán-kormánynak még többször kellene felemelnie a szavát akkor, amikor a zsidóságot becsmérlő megnyilatkozásokra kerül sor. A nagykövet elismerte: a magyar kabinet megfelelően reagált, amikor betiltotta az Élet Menete idejére szervezett Adj gázt! elnevezésű motoros felvonulást.

„Ahhoz, hogy a politikai korrektség növekedjen, önöknek is lépni kell, tenni kell dolgokat – mondta Ilan Mor. – Hogyha valaki eltér a politikai korrektségtől, akkor reagálni kell, különösen igaz ez az antiszemitizmusra. Hiszen ez olyan, mint egy ragály, egy krónikus betegség, harcolni kell ellene, nem elegendő az, hogy valamit teszünk, egy lépést teszünk előre, majd aztán két lépést hátra, hanem folyamatosan előre kell mennünk” – tette hozzá a nagykövet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!