2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Izrael nagykövete nem tartja antiszemitának hazánkat

Magyarország nem antiszemita állam – jelentette ki a Hír TV Rájátszás című műsorában Izrael magyarországi nagykövete.

Ilan Mor ugyanakkor hozzátette: az Orbán-kormánynak még többször kellene felemelnie a szavát akkor, amikor a zsidóságot becsmérlő megnyilatkozásokra kerül sor. A nagykövet elismerte: a magyar kabinet megfelelően reagált, amikor betiltotta az Élet Menete idejére szervezett Adj gázt! elnevezésű motoros felvonulást.

„Ahhoz, hogy a politikai korrektség növekedjen, önöknek is lépni kell, tenni kell dolgokat – mondta Ilan Mor. – Hogyha valaki eltér a politikai korrektségtől, akkor reagálni kell, különösen igaz ez az antiszemitizmusra. Hiszen ez olyan, mint egy ragály, egy krónikus betegség, harcolni kell ellene, nem elegendő az, hogy valamit teszünk, egy lépést teszünk előre, majd aztán két lépést hátra, hanem folyamatosan előre kell mennünk” – tette hozzá a nagykövet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!