2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Izgalmas év a magyar haderőfejlesztés szempontjából

A HírTV stúdiójában Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi minisztert Zavaros Eszter és Perjési Tamás kérdezte.

  • Izgalmas év a magyar haderőfejlesztés szempontjából

A tárcavezető kiemelte, a szomszédos országban zajló fegyveres konfliktus a magyar haderő-fejlesztési program felgyorsítását eredményezte. Emellett a nehéz és a légvédelmi képességek, illetve a harceljárások átgondolását is magával hozta. A honvédelmi miniszter hozzátette, a korszerűsítés a személyi állomány mellett a katonai eszközrendszerre is kiterjed. Ráadásul rendezi az előző baloldali kormányok által elhanyagolt fejlesztéseket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!