2024. 10. 05. Szombat Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Az aranyember

Következik:

Szélesvásznú történelem - Az aranyember 22:00

Belföld

Itt vannak az újabb megbotránkoztató részletek Magyar Péter „bulizásáról”

Megszólalt egy édesapa, aki születésnapi ajándékként vitte el 17 éves lányát és barátnőit a „tinidiszkónak” is nevezett felkapott szórakozóhelyre – írja a Ripost.

  • Itt vannak az újabb megbotránkoztató részletek Magyar Péter „bulizásáról”

Részegen tett perverz ajánlatokat Magyar Péter

A történtekre felháborodottan visszaemlékező apa állítja, hogy az erősen ittasnak látszó 

Magyar Péter a lányának és szintén kiskorú barátnőinek obszcénnek, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett.

Be-beszólt, úgy viselkedett, mint aki, ahogy az édesapa fogalmazott,

azonnal bárkit az ágyába cipelhet, és még az illető érezze megtiszteltetésnek.

Hozzátette:

egyre tűrhetetlenebb lett a helyzet, Magyar Péter nem ismert semmiféle határt. A lányok először zavartan elléptek, igyekeztek távol maradni tőle, de nem tágított. Aztán már tőlem kértek segítséget.

Szextárgynak tekintette őket, zaklatta a kiskorúakat

Úgy beszélt velük, mint aki a lányokat valamiféle „szextárgynak” gondolja, nem tudok mást mondani, mint hogy perverz beszólásokkal alázta őket. Amikor keményen rászóltam, megfenyegetett, hogy majd a testőrei elintéznek. Az sem érdekelte, amikor megmondtam, hogy kiskorú lányokkal mégsem kellene ennyire mocskos szájjal beszélnie.

Az édesapa szerint Magyar pontosan ezt mondta az egyik kiskorú lánynak:

„Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.”

Magyar Péter elveszítette a kontrollt

A Ripost szerint az édesapa állítja, hogy a botrány kirobbanásában az játszotta a legnagyobb szerepet, hogy Magyar Péter egyre inkább bevadult, mint aki nem ismer határokat. Akik kifogásolták az obszcén beszólásokat, azokat „szó szerint megfenyegette”. Amikor szóvá tették neki, hogy sok körülötte a kiskorú lány, az édesapa szerint ezt mondta Magyar Péter: 

„Nem baj, szeretem a friss húst”.

Magyar Péter ezután ütött meg egy embert, aki telefonjára vette a politikus vállalhatatlan viselkedését. Az ő telefonját rabolta el aztán erőszakkal, majd dobta bele a Dunába. Ekkor már felháborodott vendégek, köztük sok megalázott nő vette körül az egyre „mocskosabban beszélő”, a kiskorú lányoknak még ekkor is perverz szavakkal beszólogató politikust. A helyzet azzal fenyegetett, hogy kitör a tömegverekedés, amiben Magyar Péter ugyancsak rosszul járhatott volna, hiába voltak ott a testőrei. Ekkor már több tucat ember vette körül.

Az apa is azok között volt, akik a biztonsági őrök segítségét kérték

Végül a mindenkit „durván leugató”, távozni nem akaró, a mocskos beszólásokat abbahagyni nem akaró politikust erőszakkal, fojtófogást alkalmazva, a többi vendég biztonsága érdekében eltávolították. Az édesapa is hallotta, hogy Magyar Péter eközben is fenyegetőzött, hogy „bezáratja a helyet, mert hogy megvannak ehhez a kapcsolatai” - kiabálta, miközben kivezették. Még kint az utcán is kiabált, fenyegetőzött, aztán tántorgó léptekkel elindult a Duna felé, hogy az ellopott telefont beledobja a vízbe.

A teljes cikket az Origo.hu-n olvashatják. 

18

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

  • Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat, és a tartalom az ön számára elérhető lesz.
  • Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem vagyok még 18 éves" gombra, így ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!