2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Belföld

Ismét bírságot kapott a ferencvárosi önkormányzat

Ismét közbeszerzési bírságot kapott a ferencvárosi önkormányzat. A Baranyi Krisztina vezette kerület most védőfelszerelésekre kiírt szabálytalan közbeszerzés miatt kapott egymillió forintos büntetést. Legutóbb a parkolási informatikai rendszer beszerzése körüli szabálytalanságok miatt kellett bírságot fizetni.

  • Ismét bírságot kapott a ferencvárosi önkormányzat

A koronavírus-járvány miatt védőfelszerelésekre írt közbeszerzési pályázatot a Baranyi Krisztina vezette önkormányzat. A beszerzés nem sikerült, de nem csak hogy nem érkeztek meg az eszközök, az önkormányzat cége egymillió forintos bírságot is kapott. 

Ehhez képest ismét egy közbeszerzési eljárási szabálytalanság miatt kell fizetnie az önkormányzatnak, közvetve az ott lakóknak - mondta a Fidesz kerületi képviselője.

Ez a bírság nem sokkal azután érkezett, hogy a Közbeszerzési Döntőbizottság 3 millió forintos büntetést rótt ki az önkormányzatra - akkor a parkolási rendszer miatt. A parkoló-órákhoz szükséges informatikai rendszer beszerzésénél ugyanis az önkormányzat annyira ragaszkodott egy kiválasztott céghez, hogy megpróbálta megkerülni a közbeszerzési eljárást. A Baranyi vezette önkormányzat egyébként idén januártól megemelte a helyi lakosok számára a parkolási díjat: évi 2 ezerről 12 ezer forintra.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!