2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Ismét bírságot kapott a ferencvárosi önkormányzat

Ismét közbeszerzési bírságot kapott a ferencvárosi önkormányzat. A Baranyi Krisztina vezette kerület most védőfelszerelésekre kiírt szabálytalan közbeszerzés miatt kapott egymillió forintos büntetést. Legutóbb a parkolási informatikai rendszer beszerzése körüli szabálytalanságok miatt kellett bírságot fizetni.

  • Ismét bírságot kapott a ferencvárosi önkormányzat

A koronavírus-járvány miatt védőfelszerelésekre írt közbeszerzési pályázatot a Baranyi Krisztina vezette önkormányzat. A beszerzés nem sikerült, de nem csak hogy nem érkeztek meg az eszközök, az önkormányzat cége egymillió forintos bírságot is kapott. 

Ehhez képest ismét egy közbeszerzési eljárási szabálytalanság miatt kell fizetnie az önkormányzatnak, közvetve az ott lakóknak - mondta a Fidesz kerületi képviselője.

Ez a bírság nem sokkal azután érkezett, hogy a Közbeszerzési Döntőbizottság 3 millió forintos büntetést rótt ki az önkormányzatra - akkor a parkolási rendszer miatt. A parkoló-órákhoz szükséges informatikai rendszer beszerzésénél ugyanis az önkormányzat annyira ragaszkodott egy kiválasztott céghez, hogy megpróbálta megkerülni a közbeszerzési eljárást. A Baranyi vezette önkormányzat egyébként idén januártól megemelte a helyi lakosok számára a parkolási díjat: évi 2 ezerről 12 ezer forintra.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint Gyurcsány Ferenc ma végképp leuralja a baloldalt?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!