2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Ismét akciózott az ellenzék a köztévénél

A független Szél Bernadett Csányi Tamás jobbikos képviselővel és Berg Dániellel, a Momentum elnökségi tagjával indult el, hogy a Kunigunda útján lévő székházban bemutassák petíciójukat. Hadházy Ákos, Tordai Bence és Varju László képviselők pedig a főbejárat előtt csatlakoztak hozzájuk.

  • Ismét akciózott az ellenzék a köztévénél

Közösségi oldalán közvetítette Szél Bernadett és Hadházy Ákos, ahogy több ellenzéki politikussal együtt ismét az MTVA székházához vonultak. A képviselők most is magukkal vitték az 5 pontos követelésüket és találkozni akartak az MTVA vezetőivel.

Hiába próbáltak több bejárton keresztül is bejutni az épületbe, a biztonsági őrök megakadályozták őket. Hadházy Ákos azt ígérte: az újabb akció egy sorozat része.

A DK-s Varju László azt mondta: követeléseiknek újra és újra hangot fognak adni.

"Képviselőtársaimmal most épp arra készülünk, hogy pótmagánvádat nyújtunk be, merthogy a legfőbb ügyészség elutasította azt a feljelentésünket, amelyet korábban tettünk" - mondta Varju László a DK országgyűlési képviselője. 

Szél Bernadett szerint, amíg az öt pontjuk nem valósul meg, addig tiszta választás sem lesz Magyarországon.

"Azt akarjuk, hogy sajtószabadság legyen Magyarországon, amíg nincsen sajtószabadság, addig nincsenek tisztességes és tiszta választások, most nincsen sajtószabadság, ezért az egész EP kampány cinkelt, és cinkelt is marad" - mondta Szél Bernadett független országgyűlési képviselő.

Az ellenzéki képviselők nem jutottak be a köztévébe, ezért kiáltványukat kiragasztották a székház bejáratánál. Az akcióban az LMP és az MSZP politikusai nem vettek részt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!