2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Ismét a keleti vakcinákat támadják baloldali szakértők

  • Ismét a keleti vakcinákat támadják baloldali szakértők

Ismét az oltásokat támadja az ellenzék. Az ELEGY, Ellenzéki Együttműködés nevű szervezet egy tanulmányban fejtegeti, hogy miért volt rossz a kormány járványkezelése. Szerintük a kabinet hamisan próbálta meg az embereket a keleti vakcinák felvételére buzdítani, azokról ugyanis a WHO állásfoglalása ellenére is úgy gondolják, hogy kevésbé hatékonyak.

Bűn és káosz az oltások után. Ezzel a címmel jelentetett meg egy tanulmányt az ELEGY, Ellenzéki Együttműködés nevű szervezet. A dokumentumban a szerzők sorra veszik és támadják a kormány járványügyi intézkedéseit és ismét a keleti vakcinákkal szemben foglalnak állást.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!