2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Ismét a keleti vakcinákat támadják baloldali szakértők

  • Ismét a keleti vakcinákat támadják baloldali szakértők

Ismét az oltásokat támadja az ellenzék. Az ELEGY, Ellenzéki Együttműködés nevű szervezet egy tanulmányban fejtegeti, hogy miért volt rossz a kormány járványkezelése. Szerintük a kabinet hamisan próbálta meg az embereket a keleti vakcinák felvételére buzdítani, azokról ugyanis a WHO állásfoglalása ellenére is úgy gondolják, hogy kevésbé hatékonyak.

Bűn és káosz az oltások után. Ezzel a címmel jelentetett meg egy tanulmányt az ELEGY, Ellenzéki Együttműködés nevű szervezet. A dokumentumban a szerzők sorra veszik és támadják a kormány járványügyi intézkedéseit és ismét a keleti vakcinákkal szemben foglalnak állást.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!