2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - A kenguru 17:30

Belföld

Személyeskedő vitákkal indult a parlament utolsó tavaszi ülése

Adócsökkentésből nem lesz jövő, a békét és a fölemelkedést az ellenzék fogja meghozni - erről beszélt a parlamentben napirend előtti felszólalásában a DK elnöke. Gyurcsány Ferenc szerint a kormány ösztönpolitikát folytat, nem hagyja a magyar emberek akaratát érvényesülni. A Miniszterelnök Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszában leszögezte: a baloldal pont ugyanolyan erőszakos és agresszív, mint a 2006-os rendőri attak idején volt.

  • Személyeskedő vitákkal indult a parlament utolsó tavaszi ülése

Jakab Péter felszólalásáról egy vicc jutott eszébe Orbán Balázsnak, melyet meg is osztott az Országgyűlésben  A fideszes politikus szerint a hitelesség hiányzik a jobbikos frakcióvezetőjéből. Eladta a saját pártját.  A legnagyobb baj, hogy a baloldaliak nem foglalkoztak az emberekkel a koronavírus-járvány ideje alatt. Azokkal szövetkeztek, akik elvették a magyaroktól a pénzt.

Ön korunk Julius Ceaser-ja, de nem a dicsősséges

– zárta le mondandóját Orbán Balázs

Dömötör Csaba: Autósüldözés zajlik Budapesten

Több mint 30 ezer budapesti szavazott nemmel arra, hogy Orbán Viktor a Kínai Kommunista Pártnak építsen egyetemet 540 milliárd forintos hitelből – mondta napirend előtti felszólalásában hétfőn Szabó Tímea a parlamentben. – Az orbáni egy százalék áll szemben a magyarok 99 százalékával – vonta le a következtetést a Párbeszéd képviselője, aki szerint a Kínai Kommunita Párt titkosügynök lerakata lenne az új egyetem, ami miatt minden magyarnak 110 ezer forintot kell majd visszafizetnie. A miniszterelnök hazudott a magyar embereknek, amikor azt mondta, nincs olyan szakaszban a kérdés, hogy érdemes lenne népszavazást tartani róla, mert kedden szavaznak róla az országgyűlésben – mondta Szabó Tímea, utalva arra, hogy szerinte négy ingatlant átadna a kormány a Kínai Kommunista Pártnak 600 millió forint értékben. – Magyarországot bocsájtják áruba, akik ezt megszavazzák – vélekedett az ellenzéki politikus.

Kiderült, hogy önök is jó lehetőségnek tartják a konzultációt – vágott vissza Dömötör Csaba, és hozzátette:

töredéke vett csak részt a baloldal által kezdeményezett referendumon annak, amennyien egy Nemzeti Konzultációban szoktak.

Az államtitkár szerint a baloldal csak a kormánnyal hadakozik.

Egy új egyetem bővíti a tudást, a baloldalon mégis politikai hisztériakeltést csinálnak az ügyből, noha még nem is született döntés hitelfelvételről. Ha meglesznek a tervek, a kormány támogatja, hogy népszavazás legyen a kérdésben – tette hozzá a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, aki szerint

valótlanságot állít a baloldal, mivel a diákváros és a Fudan Egyetem terve együtt megvalósítható.

Dömötör Csaba felszólította a baloldalt, hogy ne támadják az otthonteremtési programot, ha valóban a magyar fiatalok lehetőségeiért aggódnak. Ezután kifejtette, a baloldal csak azzal van elfoglalva, hogy a kormánnyal hadakozzon, amit mutat a Budapesti közlekedés helyzete is hiszen a főváros történetének legnagyobb dugói vannak, és mégis cinikusan annyit mondanak csak a budapestieknek, hogy menjenek inkább gyalog. Emellett pedig emelik a parkolási díjakat, behajtási díjat terveznek.

Autósüldözés zajlik a fővárosban, ami nem lesz jobb hely, ha osztályharcos tempóval egymás ellen hangolják az autósokat , a kerékpárosokat és a gyalogosokat – vélekedett az államtitkár.

A parlament kedden több mint húsz előterjesztésről szavaz, így egyebek mellett végleges formába öntheti Magyarország 2022-es költségvetését.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Elindult a Jobbikban a kilépési hullám

Elindult a Jobbikban a kilépési hullám

Jakab Pétert Nagykőrös önkormányzati képviselője, a párt Pest megyei elnöke is követi és bejelentette: lemond elnöki tisztségéről és a felügyelő bizottsági tagságáról, valamint kilép a pártból.
Terjed a Hepatitis A

Terjed a Hepatitis A

Az országos tiszti főorvos körlevélben figyelmeztette a fővárosi egészségügyi intézményeket arra, hogy egyre gyakrabban észlelnek fertőző májgyulladást
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!