2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csörte - A nap vitája 05:00

Belföld

Ingyenes karanténjárat indult Pécsett

Elindult Pécsett az ingyenes karanténjárat. A szolgáltatást egy közhasznú egyesület végzi cégek, intézmények és magányszemélyek anyagi támogatásával.

A járat a vírus miatt veszélyeztetett egyedülálló vagy beteg idős emberek mellett azoknak a családoknak is segít, akik hatósági karanténban vannak.

Házhoz viszik a legszükségesebb élelmiszereket, gyógyszereket, tisztálkodási és tisztítószereket. A szolgáltatás az érintettek számára ingyenes, mindössze a megvásárolt termékek árát kell megfizetni a futárának. A lehetőségről értesítették a karantén elrendelését kiadó hatóságot is.

Magánszemélyek, családok, édesapák, édesanyák is mellénk álltak. Meghirdettük egy olyan lehetőséget, hogy sok kicsi sokra megy, segítse akár 1000 forinttal ezt a lehetőséget, és ennek eredményeként több mint százan támogatták magánszemélyek ezt az ügyet. Úgyhogy én azt gondolom teljesen mindegy ez az összeg már így is egy nagyon szép összefogás Pécsett

- mondta Gellén Nóra, a Pécsimami Közhasznú Egyesület elnöke.

Ha igény mutatkozik, az egyesület másik, gyermekek szállításával foglalkozó buszával is vállalják a szolgáltatást.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Bajnai, rossz értelemben

Ne felejtsük, Bajnai Ganspergerről úgy fogalmazott egy korábban kiszivárgott beszélgetésben, mint akivel „együtt küzdöttek a barikádokon”.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!