2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Ingyenes karanténjárat indult Pécsett

Elindult Pécsett az ingyenes karanténjárat. A szolgáltatást egy közhasznú egyesület végzi cégek, intézmények és magányszemélyek anyagi támogatásával.

  • Ingyenes karanténjárat indult Pécsett

A járat a vírus miatt veszélyeztetett egyedülálló vagy beteg idős emberek mellett azoknak a családoknak is segít, akik hatósági karanténban vannak.

Házhoz viszik a legszükségesebb élelmiszereket, gyógyszereket, tisztálkodási és tisztítószereket. A szolgáltatás az érintettek számára ingyenes, mindössze a megvásárolt termékek árát kell megfizetni a futárának. A lehetőségről értesítették a karantén elrendelését kiadó hatóságot is.

Magánszemélyek, családok, édesapák, édesanyák is mellénk álltak. Meghirdettük egy olyan lehetőséget, hogy sok kicsi sokra megy, segítse akár 1000 forinttal ezt a lehetőséget, és ennek eredményeként több mint százan támogatták magánszemélyek ezt az ügyet. Úgyhogy én azt gondolom teljesen mindegy ez az összeg már így is egy nagyon szép összefogás Pécsett

- mondta Gellén Nóra, a Pécsimami Közhasznú Egyesület elnöke.

Ha igény mutatkozik, az egyesület másik, gyermekek szállításával foglalkozó buszával is vállalják a szolgáltatást.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés Svédország csatlakozásához az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO). A képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a csatlakozási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!