2022. 05. 16. Hétfő Mózes, Botond napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 20:30

Belföld

Ingyenes karanténjárat indult Pécsett

Elindult Pécsett az ingyenes karanténjárat. A szolgáltatást egy közhasznú egyesület végzi cégek, intézmények és magányszemélyek anyagi támogatásával.

A járat a vírus miatt veszélyeztetett egyedülálló vagy beteg idős emberek mellett azoknak a családoknak is segít, akik hatósági karanténban vannak.

Házhoz viszik a legszükségesebb élelmiszereket, gyógyszereket, tisztálkodási és tisztítószereket. A szolgáltatás az érintettek számára ingyenes, mindössze a megvásárolt termékek árát kell megfizetni a futárának. A lehetőségről értesítették a karantén elrendelését kiadó hatóságot is.

Magánszemélyek, családok, édesapák, édesanyák is mellénk álltak. Meghirdettük egy olyan lehetőséget, hogy sok kicsi sokra megy, segítse akár 1000 forinttal ezt a lehetőséget, és ennek eredményeként több mint százan támogatták magánszemélyek ezt az ügyet. Úgyhogy én azt gondolom teljesen mindegy ez az összeg már így is egy nagyon szép összefogás Pécsett

- mondta Gellén Nóra, a Pécsimami Közhasznú Egyesület elnöke.

Ha igény mutatkozik, az egyesület másik, gyermekek szállításával foglalkozó buszával is vállalják a szolgáltatást.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!