2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk 11:00

Belföld

Informátor: Nem az a kérdés, hogy meg fog-e szűnni az MSZP, hanem az, hogy mikor

Fogyatkozik az MSZP, egyre több politikus hagyja ott a szocialista pártot és köt ki a Demokratikus Koalícióban, akár akarják akár nem. Lehet, hogy az MSZP a végnapjait éli, az előválasztási színjáték teljesen felőrli az MSZMP utódpártát.

  • Informátor: Nem az a kérdés, hogy meg fog-e szűnni az MSZP, hanem az, hogy mikor

A közelmúltban mutatta be a 18-as számú választókerület képviselőjelöltjét Dobrev Klára. A DK miniszterelnök-jelöltje bejelentette: az MSZP, a Párbeszéd és a DK megállapodása alapján a szocialista Molnár Gyula a DK támogatásával fog indulni a jövő évi választáson, sőt, Gyurcsány Ferenc felesége azt is mondta, hogy: a szocialisták korábbi elnöke a Gyurcsány-párt frakciójába is beül majd és ezzel el is indult a lavina.

A pártok megállapodása ellenére a szocialisták ezt követően úgy döntöttek: felfüggesztik Molnár Gyula párttagságát.

Akart a fene DK-s lenni!

Molnár Gyula az ATV-ben arról beszélt, hogy kényszerből, a pártelnökök közötti megállapodások miatt ül át a DK frakciójába. Aztán nem sokkal később már arról szóltak a hírek, hogy Molnár Gyulát nemcsak felfüggesztették hanem ki is zárták az MSZP-ből, amit az érintett a sajtóból tudott meg.

Viszont nem csak Molnár Gyula ügye borzolta a kedélyeket az utóbbi hetekben. A közelmúltban kiderült Baranya 2-es választókerületében Szakács Lászlót az MSZP frakcióvezető-helyettesét indítja az előválasztáson a DK. A szocialisták szerint Szakács győzelme esetén elhagyta volna őket, ezért megvonták tőle a már bejelentett jelölést.

„Az MSZP az egy süllyedő hajó ezt már évek óta láthatjuk, és nem az a kérdés, hogy meg fog-e szűnni az MSZP, hanem az, hogy mikor. Tehát, egyre inkább látható, hogy a Demokratikus Koalícióba mennek át meghatározó MSZP-s politikusok”

– erről Deák Dániel, a XXI. század intézet vezető elemzője beszélt az Informátornak. Szerinte Gyurcsány Ferenc teremtette a jelenlegi helyzetet, ami annak köszönhető, hogy miután megalakította Demokratikus Koalíciót, már a kezdetektől fogva a MSZP-vel az MSZP számára előnytelen alkukat tudott kötni.

Teljes adás: 

Képmutató baloldal - adásunk 1. része! 

Öröm, mámor, könnyek, nevetés fanatizmus. Így teltek az elmúlt hetek a magyarok számára a labdarúgó Európa-bajnokságon. Hazánk válogatottja az aktuális világbajnok franciák mellett, a regnáló Európa-bajnok portugálokkal és a sztárokkal felvonuló németekkel került egy csoportba. Mindenki leírta csapatunkat még az optimisták is csak abban bíztak szerzünk gólt. De valami már a legelső mérkőzést követően változott, mert bár kikapott a nemzeti 11 3-0-ra Portugáliától, de az látszott, hogy a csapat a lelkét is kiteszi a pályára. A bravúr ezután következett, mivel a magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnokkal és a németek ellen is a 84. percig vezetésre és így továbbjutásra állt. Miután az állakat a földről mindenki összeszedte hirtelen azok is megtalálták nemzeti érzéseiket és a magyar trikolór színeit, akik ezeket korábban csak hírből ismerték.

Deutsch Tamás korábbi ifjúsági és sportminiszter szerint, képmutató dolog a baloldali politikusoktól, hogy most, amikor látják, hogy az egész nemzet egy emberként szurkol a magyar válogatottnak az Eb-n hirtelen úgy tesznek, mintha részesei lennének a sikernek.

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!