2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Ilyen eredményre számít Bayer Zsolt

A választások kimeneteléről kérdezte az Index a kormánypártok eredményváróján Bayer Zsoltot.

  • Ilyen eredményre számít Bayer Zsolt

A publicista elmondta, hogy összességében győzelemre számít, és szerinte a Fidesz 12 mandátumnál biztosan nem szerez kevesebbet az EP-választáson.

Mindig, mikor magas a részvétel, akkor elindulnak a találgatások. Volt már rekordrészvétel, amikor Karácsony Gergely 7 órakor óva intette az akkori köztársasági elnököt, hogy kormánymegbízást adjon, és bármit aláírjon ezentúl, aztán két óra múlva rettenetesen szomorú arccal ült

– mondta. Hozzátette, hogy „most is van rekordrészvétel, és majd meglátjuk, hogy ki fog rettenetesen szomorú arccal ülni”.

Karácsony Gergely és Vitézy Dávid küzdelméről azt jegyezte meg, hogy szerinte „cipőkanállal meg fogja nyerni Karácsony Gergely”, de nem lesz közgyűlési többsége. 

Forrás: Index.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!