2023. 03. 22. Szerda Beáta, Izolda napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Illés Zoltán: Ez nem az én tyúkkakis életpályámról szól

Illés Zoltán tagadja, hogy sértettségből bírálta volna az elmúlt napokban a kormány több intézkedését.

A volt környezetvédelmi államtitkár, aki ebben a ciklusban még parlamenti képviselő sem lett, a Hír TV Versus című műsorában azt mondta, ettől függetlenül továbbra is ki tud állni, és ki is áll a természetvédelmi ügyek mellett.

– Milyen sértődés? Ez a dolog nem az én tyúkkakis életpályámról szól, hanem ez az ügyről, amire én az életemet tettem fel még egyetemista koromban. Tehát még attól, hogy nem leszek államtitkár vagy nem vagyok, hogy nem leszek miniszter vagy nem vagyok, attól még a természetvédelmi ügyek ezrei keletkeznek majd a jövőben is, és történt ez a múltban is – mondta Illés Zoltán.


Az Illés Zoltánnal készült beszélgetést 21.30-tól láthatják a Versusban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!