2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Belföld

Illegális hulladék elhelyezésével gyanúsítják Miskolc jobbikos képviselőjét

Illegális hulladék elhelyezésével gyanúsítják Miskolc jobbikos képviselőjét. Fényképek tanúsága szerint ugyanis Badány Lajos, a "Velünk a Város" önkormányzati képviselője két hete Mályi külterületén egy útszéli bozótosba dobott ki zöldhulladékot, annak ellenére, hogy több tábla is jelzi, hogy ez tilos. A politikus a helyi polgárőr egyesület vezetője szerint megígérte, hogy másnap elviszi a szemetet, de a zsákok a mai napig ott vannak.

  • Illegális hulladék elhelyezésével gyanúsítják Miskolc jobbikos képviselőjét

Illegális hulladéklerakót értek tetten múlt szombaton a Borsod megyei Mályi üdülőtelepén. Az esetről fotók is készültek, melyeket a közösségi oldalon osztottak meg. A zöldhulladékot kidobó férfit az egyik helyi önkormányzati képviselő a helyszínen felszólította, vigye el a zsákokat.

A Mályi Polgárőr Egyesület elnöke felháborítónak tartja a férfi viselkedését, akit azóta a képek alapján beazonosítottak.

Mályiban évek óta probléma az illegális szemetelés. Egy helyi asszony szerint- aki kérte, hogy az arcát ne mutassuk- bosszantó, hogy a tiltó táblák ellenére rendszeresen lerakják a hulladékot.

A polgárőr egyesület vezetője szerint Badány megígérte, hogy az illegális hulladékot a tettenérést követő napon elszállítja, de a zsákok közel két hete ugyanott vannak. Szerettük volna megkérdezni a jobbikos képviselőt, valóban ő helyezte-e el a hulladékot a Mályi üdülőterületen, de adásunkig nem értük el.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nikolics Nemanja Ciprusra igazolt

Nikolics Nemanja Ciprusra igazolt

A 43-szoros magyar válogatott csatár az idény végéig szóló szerződést kötött a ciprusi bajnokságban éllovas klubbal, melynek Gyurcsó Ádám is a játékosa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

„Miután kidühöngte magát, talán ön is érezte, ezzel jócskán túllőtt a célon” - fogalmazott a Jobbik volt elnöke. A visszavonult politikus felhívta Borisz Filatov figyelmét arra, hogy polgármesterként szavainak súlya van, amiért felelősséget kell vállalni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!