2024. 03. 02. Szombat Lujza napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Arról jöttem én... - A Color együttes története 11:00

Belföld

Ikonikus belvárosi épülettől akar megszabadulni a baloldali önkormányzat

Árverésen értékesítenék Szeged egyik ikonikus ingatlanát, a licit 273 millió forintról indul. A Délmagyarország ugyanis úgy értesült, hogy a Szegedi Közlekedési Kft. egyik, a Szeged belvárosában található, Dózsa utcai ingatlanát adná el a városi önkormányzat. Az előterjesztést a pénteki közgyűlésen tárgyalják majd meg a képviselők.

  • Ikonikus belvárosi épülettől akar megszabadulni a baloldali önkormányzat

Úgy tudni, az előterjesztést Kovács Tamás gazdasági alpolgármester viszi be a pénteki városi közgyűlés elé. Ez alapján a Dózsa utcai épületegyüttes panzió épületrésze már egyáltalán nem termel jövedelmet, a parkoláshoz szükséges technikai eszközök elavultak, és a fűtési rendszert is fel kellene újítani, ami viszont túl sok pénzbe kerülne.

Az épületből jövő év elején a parkolási ügyfélszolgálat átköltözik a társaság Zrínyi utca 4–8. szám alatti épületébe, ezzel pedig az épületet teljesen lezárják.

Az épületen egyébként 800 millió forintos jelzálogjog van, ami megszűnik az év végén. Az ingatlan forgalmi értéke 273 millió forint, és nyilvános pályázaton licitálással akarják meghirdetni.

Fotó: Délmagyarország/Gémes Sándor

Forrás: Délmagyarország/Magyar Nemzet

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor a kongói elnökkel tárgyalt

Orbán Viktor a kongói elnökkel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Félix Antoine Tshisekedivel, a Kongói Demokratikus Köztársaság elnökével folytatott tárgyalásokat a törökországi Antalyában - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Még nem utalt a baloldal

Még nem utalt a baloldal

Az ÁSZ február 20-án zárta le azt a vizsgálatot, amely megállapította, hogy az ellenzéki összefogás hat pártja (DK, Párbeszéd, Jobbik, MSZP, Momentum, LMP) tiltott támogatást kapott és fogadott el a Mindenki Magyarországa Mozgalomtól a 2022-es országgyűlési választások előtt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!