2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Belföld

Így riogat Pikó András + videó

A VIII. kerületi baloldali polgármester valótlanságokat állít az Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztésével kapcsolatban - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté kiemelte: Pikó András a 2019-es kampányát is hazugságokra alapozta, ezt ismételné meg idén is.

  • Így riogat Pikó András + videó

A VIII. kerület baloldali polgármestere azzal riogatja több bérház lakóit, hogy az utcára teszi őket a kormány. Pikó András szerint a Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztése miatt az állam kisajátítaná a lakásokat, ezzel elvenné a fedelet családok százai feje felől.

Pikó András valótlanságokat állít

- ezt a Fidesz frakcióvezetője mondta. Kocsis Máté szerint egyrészt a polgármester 5 éve 1100 felújított lakást ígért, ami csak ígéret maradt. Emellett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztése, amelyhez az érintett bérlakások sorsa kapcsolódik, már 12 éve létező terv, amit Pikó András is ismert. Kocsis Máté kiemelte, az állam a fejlesztéshez nem csak úgy elveszi az ingatlanokat, mint ahogy Pikó András mondta.

Kiemelte, Pikó András félti a polgármesteri székét, és bármilyen eszközt bevet, ha kell a nehéz sorsú embereket riogatja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten

Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten

A részvénypiac forgalma a héten 49,84 milliárd forint volt az előző héten elért 59,47 milliárd forint után, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével gyengültek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!