2024. 03. 03. Vasárnap Kornélia napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Szélesvásznú történelem - A taníványok 11:00

Belföld

Időskorban pláne fontos a mozgásban gazdag életmód

Idősek számára kínáltak sportolási lehetőségeket a Budapest Európa Sportfővárosa-programban. Az esemény fő célja a szeniorok megmozgatásán kívül az volt, hogy szakértő segítséget nyújtsanak nekik a megfelelő sport kiválasztásában.

  • Időskorban pláne fontos a mozgásban gazdag életmód

2019-ben Budapest Európa Sportfővárosa, ennek keretében pedig rengeteg sporttal kapcsolatos rendezvényt szervez a város vezetése. Ma a szeniorok kaptak lehetőséget arra, hogy kipróbáljak többféle sportágat a Mom Sport központban. Volt, aki a jógát és a tai-chit választotta, mások inkább az uszodában csobbantak, de a legnépszerűbb Katus Attila aerobikedzése volt.

Az öregedési folyamatokat nagyon nagy mértékben lehet lecsökkenteni, ha az ember sportol akkor néhány százalékot csökken a teljesítmény, ha pedig nem akkor jön a gyors mélyrepülés. Ez nem csak az élettartamba fog megmutatkozni, hogy valaki 100 évig vagy 60 évig él, hanem az életminőségben is– nyilatkozta Katus Attila, hatszoros aerobik világbajnok, személyi edző. Az idősek a sport programok mellett táplálkozási tanácsadáson, szűréseken és fittségi méréseken is részt vehettek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Donáth Anna is felháborodott a DK akcióján

Donáth Anna is felháborodott a DK akcióján

Donáth Anna szombaton közösségi oldalán reagált arra, hogy a Demokratikus Koalíció bejelentette, óriásplakát-kampányt indít, Gyurcsányék molinóin a miniszterelnök látható, előtte pedig nagy betűkkel azt írta a DK kampányosztálya: Isten? Haza? Pedofília!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!