2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Idős betegek és elhunytak nevével is visszaéltek

Elhunytak nevével is visszaélt egy pécsi alapítvány, ellenük a Magyar Államkincstár indított eljárást.

A szervezet több mint 150 egyedülálló, idős és beteg ember házi gondozásához igényelt állami támogatást, de a gyanú szerint csak papíron gondozták őket. Összesen 13 millió forintot nyert az alapítványt létrehozó házaspár. „Ezt tetézték még azzal is, hogy a személyek, akiket a segítségnyújtás alanyaiként megneveztek, adott esetben nem azonosítható személyek voltak, sőt sajnos előfordult olyan is, hogy már elhunyt, vagy idős beteg embereket neveztek mint a segítségnyújtás alanyai, előfordult olyan is, hogy a tizenegy, alapítvány által foglalkoztatott ápolók közül kerültek ki olyan személyek, akik szintén gondozottakként kerültek megnevezésre” – közölte Kuperczkó Adrienn, a NAV Dél-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!