2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik a hazára voksoltak

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Időközi választás Karcagon

Polgármestert és önkormányzati képviselőt is választanak ma Karcagon. Az időközi választásra Dobos László polgármester júniusi halála miatt van szükség.

  • Időközi választás Karcagon

A délelőtt tizenegy órai adatok szerint a 15 805 karcagi választópolgárból eddig több mint 1772-en járultak az urnákhoz. A megüresedett posztért a Fidesz-KDNP színeiben Szepesi Tibor indul. A Magyar Munkáspárt jelöltjeként pedig Nagy József.

Az elhunyt Dobos László, önkormányzati képviselő is volt a karcagi ötös számú választókörzetben, így az ott élők két szavazólapot kapnak. A 2030 voksolásra jogosult négy jelölt közül választhat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!