2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Idén van a 75. évfordulója a zalaegerszegi Mária Kongresszusnak

75 évvel ezelőtt volt a Zalai Mária Kongresszus. Az évforduló emlékére többnapos programsorozatot tartanak Zalaegerszegen.

  • Idén van a 75. évfordulója a zalaegerszegi Mária Kongresszusnak

Ennek részeként szabadtéri szentmisét tartottak a belvárosban, ahova mintegy ezer zarándok érkezett. A misét Székely János szombathelyi megyéspüspök celebrálta, aki Mindszenty József életútját felidézve rámutatott: az 1948-as kongresszus üzenete ma is érvényes. A család és az összetartás szerepe napjainkban is kulcsfontosságú.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!