2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Idén rekord várható a SZÉP-kártyákon

Várhatóan rekordmennyiségű feltöltés fog érkezni idén a Széchenyi Pihenő Kártyákra - mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

  • Idén rekord várható a SZÉP-kártyákon

Guller Zoltán tájékoztatott: a kormány azért hozta létre 2010-ben a SZÉP-kártya Programot, hogy az ágazatot minél hamarabb ki tudja hozni az előző válságból.

Idén hasonló elvek mentén alkalmazzák a forgalomélénkítő béren kívüli juttatást, amelyhez adócsökkentést rendelt a kormány.

A vezérigazgató hozzátette: az első fél év végéig több mint 154 milliárd forint feltöltés érkezett a SZÉP-kártyákra és 20%-kal magasabb összeget használt fel a nagyjából 2 millió kártyatulajdonos.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!