2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Idén is a BRFK felügyeli a rendet a budapesti karácsonyi vásárokon + videó

Felkészültek a rendőrök is az adventi időszakra. Fokozottan figyelnek idén is, hogy megnehezítsék a zsebtolvajok dolgát. Tavaly közel két tucat zsebtolvajlást füleltek le a hatóság emberei a Budapesti karácsonyi vásárokon.

  • Idén is a BRFK felügyeli a rendet a budapesti karácsonyi vásárokon + videó

"A tavalyi évben nagyjából két tucat zseblopásról szereztünk tudomást, bízom benne, hogy idén ezek számok csökkenni fognak" - erről a BRFK vagyonvédelmi osztályvezetője beszélt. Bukovics Péter azt is elmondta, hogy a rendőrség fokozott erővel lép fel a zsebtolvajokkal szemben.

"A zsebtolvajlással szemben, egyre több rendőrt is kiképeznek" - tette hozzá Bukovics Péter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!