2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Célpont 17:50

Belföld

Ideiglenes emlékhelyen róható le a kegyelet Kozma Imre atya emléke előtt

Ideiglenes emlékhelyet létesítettek a csütörtökön elhunyt Kozma Imre atya iránti kegyeletüket kifejezni szándékozó látogatóknak - közölte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

  • Ideiglenes emlékhelyen róható le a kegyelet Kozma Imre atya emléke előtt

A szeretetszolgálat Budapest XII. kerület Szarvas Gábor úti országos központjában található emlékhely reggel 7-től 19 óráig várja a látogatókat, akik Kozma Imre nagyméretű képe előtt megállva idézhetik fel a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnökéhez fűződő emlékeiket, virágot helyezhetnek el, gyertyát gyújthatnak, imát mondva, vagy egy néma főhajtással kifejezhetik tiszteletüket, jelképesen elbúcsúzhatnak Kozma Imrétől.

Az emlékhely a központ udvarán található, egész nap nyitott kapun keresztül bejelentkezés nélkül is felkereshető. Esős időben egy kisebb emlékhely várja az érkezőket a főépület bejáratánál.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat központi honlapja a www.maltai.hu az életének nyolcvanötödik évében csütörtökön elhunyt elnök életútját, pályafutását ismertető weboldalként érhető el ezekben a napokban.

Az emlékoldal közvetlenül is felkereshető az imreatya.maltai.hu címen.

Kozma Imre temetéséről a Magyar Máltai Szeretetszolgálat később ad tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Budapestre hozzák Munkácsy Golgotáját

Budapestre hozzák Munkácsy Golgotáját

Budapestre utazik Debrecenből Munkácsy Golgotája; a Krisztus-trilógia legnagyobb méretű darabját a Szépművészeti Múzeumban, a festő születésének 180. évfordulójára rendezett, a Munkácsy - Egy világsiker története című nagyszabású tárlaton láthatja majd a közönség.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!