2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

Hunvald György nem lép vissza

A volt szocialista politikus ezt azután közölte, hogy korábban Karácsony Gergelyék levélben kérték erre - hangzott el a Hír TV Híradójában.

  • Hunvald György nem lép vissza

Hunvald György közösségi oldalán tette ki azt a válaszlevelet, amelyet a Lokálpatrióták írtak alá. Ebben az áll, hogy Karácsonyék kérése inkább bizonytalanságot kelt, mert a levelet magánemberként írta a DK-s Niedermüller Péter és Gy. Németh Erzsébet, valamint Karácsony Gergely és a szocialista Molnár Zsolt, nem pedig a 23 kerületben együttműködő ellenzéki tömb. Szerinte az is kérdéses, hogy Karácsonyék tájékoztatták e az összefogás többi tagját a Hunvaldnak tett ajánlatról. 

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Jótékony Mikulás

Radar - Jótékony Mikulás

Gianni és Ördög Nóra műsorvezetők, mikulásként és krampuszként lepték meg a gyerekeket az Ökomenikus Segélyszervezet miskolci intézményében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!