2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Hunvald egy ember, hibákkal + Videó

Az utolsó szó jogán szólalt fel Hunvald György a Fővárosi Törvényszéken az erzsébetvárosi ingatlanpanama ügyében. A per névadója mellett az elsőrendű vádlott, Gál György is ártatlanságát bizonygatta.

Három éve találgatja Gál György, hogy miért kellett hosszú hónapokat előzetesben töltenie. A volt liberális politikus ártatlanságát hangoztatta – jelentette a Hír TV helyszíni tudósítója. „Büszke vagyok képviselői időszakomra, jó csapattal, jó dolgokat tettünk” – hangoztatta a Hunvald-ügy elsőrendű vádlottja.


Az per névadója is ártatlannak vallotta magát. „Ellenséges megvilágításban közvetíti a sajtó az ügyemet, a közvélemény pedig előre döntött, de a bíróságot arra kérem, a tények alapján ítéljen” – mondta el Hunvald György az utolsó szó jogán. Kiemelte, hogy a tények azt mutatják: nem kára, hanem haszna volt az ingatlaneladásoknak. „Ember vagyok, hibákkal, de szándékosság soha nem volt bennem” – utalt arra a három szabálytalan lakáskiutalásra, melyet az ügyészség vizsgált, kiemelve, hogy 117 esetet nem kifogásoltak.

Az elsőfokú ítéletet egy hónap múlva hirdethetik ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!