2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Belföld

Hunvald akár szabadságvesztéssel is számolhat

Az MSZP sajtófőnöke nem erősítette meg, hogy Hunvald György lenne a VII. kerületben a polgármester-jelölt. Nyakó István a Hvg.hu-nak azt nyilatkozta, hogy minden kerületben közös jelöltet indítanak, de erről még nem született döntés. Hunvald 2002 és 2010 között vezette a kerületet, polgármestersége alatti üzemszerű, gyanús ingatlanügyek és zuglói tanácsadói megbízásai miatt bíróság elé került, de ezekben felmentették; kisebb ügyekben azonban jogerősen bűnösnek találták. Három évet ült előzetes letartóztatásban.

A Hunvald György ügyében 2016-ban benyújtott perújrafelvételből idén tavasszal elsőfokú ítéletet is hozhat a bíróság – mondta el a Hír TV-nek Futó Barnabás ügyvéd. Az erzsébetvárosi önkormányzatot képviselő jogász elmondta, ezek összesen öt hűtlen kezeléssel kapcsolatos ügyet érintenek, s ha a bíróság elfogadja az új bizonyítékokat, szabadságvesztést is kiszabhatnak a szocialista politikusra.

„Mindösszesen 33 millió 994 ezer forint a kár, ami érte az önkormányzatot a perújítási indítvány alapján, és ennek természetesen még a kamatai. Gyakorlatilag annyit tudok elmondani a perújításról, hogy már több mint két éve tart az eljárás a Pesti Központi Kerületi Bíróság előtt. Most újabb tárgyalás lesz februárban, és az álláspontom szerint, már ebben az évben az elsőfokú ítélet meg fog születni” – nyilatkozta Futó Barnabás.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Óvodát adták át Nekézsenyben

Az új Borsod-Abaúj-Zemplén megyei óvoda 25 férőhelyes, most 16 kisgyermek jár ide. 2021. szeptember 19.

Magyarországon járt a Baptista Világszövetség főtitkára

Habár Magyarországon békében és szeretetben élhetnek a keresztények, a világ számos pontján minden nap szinte a túlélésért kell küzdeniük – emelte ki Elijah Brown. 2021. szeptember 19.

Rusvai Miklós: Októberre begyorsulhat a járvány

Továbbra is az oltatlanok és a 60 év felettiek vannak veszélyben, és ezt támasztják alá a szomszédos országok adatai is. 2021. szeptember 19.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Jeles Eszter zsoké

A 21 éves lány szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

Kiütéses ferencvárosi győzelem

A Ferencváros 9-0-ra győzött Hatvanban a labdarúgó MOL Magyar Kupában, és a sorozat legjobb 32 csapata közé jutott, az összecsapáson Myrto Uzuni hat gólt szerzett.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!