2024. 09. 13. Péntek Kornél napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Hungarian Dick a kórházban (2. rész)

Bayer Zsolt Magyar Nemzeten megjelent publicisztikája.

  • Hungarian Dick a kórházban (2. rész)

Azután pedig az történt, hogy Magyar Péter ott, a Péterfyben, ahonnét éppen kizárták, mért egy 38 fokos hőmérsékletet. De tudják-e, hogy hol mérte? Megmondom: a lépcsőházban, ahol a lift van, s aminek három oldala üveg, szerkezete pedig vas. De ebben is a legfelső emeletet választotta, és egy vasfelületen mérte a 38 fokot. Amúgy egy felülethőmérővel járkál a barom, amivel nem lehet a levegő hőjét mérni, de legalább elmondta, hogy déltájt a levegő sokkal hamarabb melegszik fel, mint bármely más felület – na ülj le, fiam, te teljesen hülye vagy, egyes!

És akkor ennyit a Péterfy lépcsőházának 38 fokáról.

Viszont ejtsünk néhány szót erről a Kulja nevű utánfutóról, mert ez még egy morális atléta ám.

Kulja Bandika nemrég még egyenesen Takács Péternek dolgozott, az Okfőn keresztül fizetett neki a „NER” nagyjából havi egymillió körül, mégpedig azért, hogy afféle influenszerként a TikTokra gyártson tartalmakat, amelyekben népszerűsíti az egészségügyi pályát. Amikor Kulja Bandi gyermeke megszületett, Takács Péter államtitkár úr személyesen hívta fel és gratulált neki, hozzátéve, hogy csak így tovább! Kulja meg köszönte szépen. Ezenfelül orvosként keresett úgy havi két-két és félmilliót, szóval megvolt neki a havi három és fél-négymillió – Kulja a kizsigerelt, sanyargatott magyar orvos mintapéldánya…

Aztán a gyerekszületés után néhány hónappal már ott álldogált a Hungarian Dick mellett, hja kérem, ha egyszer jobban fizetik…

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!