2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Hotel Silvanus: Borzasztó órákon vagyunk túl + képgaléria

Szombaton délelőtt tűz ütött ki a visegrádi Hotel Silvanusban, és nagy károkat okozott. A Magyar Nemzet a szálló közösségi oldalán található friss fotókat és posztot publikálta.

  • Hotel Silvanus: Borzasztó órákon vagyunk túl + képgaléria

A tűz elektromos hiba miatt keletkezett, olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

Az eset kapcsán Erős Gábor országgyűlési képviselő szombaton közösségi oldalán reagált a tűzvész hírére.

"Térségünkben lévő Dömöstől nem messze,Visegrádon kigyulladt a Hotel Silvanus Visegrád.A mentés nagy erőkkel zajlik a tűzoltók szakszerű munkájával. A tüzet sikerült már körbezárni, de teljesen még nem sikerült eloltani.Az oltás tovább folytatódik.Az épület 4. emelete sajnos teljesen leégett, személyi sérülés nem történt.A kimenekített szállóvendégeket a helyi tornacsarnokba szállították.Az oltás jelenleg is zajlik. Szeretném kifejezni az oltásban és mentésben résztvevőknek a köszönetem. Külön köszönet az Esztergomból és Nyergesújfaluról a helyszínre érkezett tűzoltóknak és köszönet térségünkből azoknak az önkénteseknek, akik az oltás idejére az ÖTE laktanyában készenlétben állnak. Hála és tisztelet."

Forrás: Magyar Nemzet / Erős Gábor/Facebook

Fotó: Magyar Nemezet/Ladóczki Balázs

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délutánra összehívta a Védelmi Tanácsot a Karmelita kolostorba az Izraelt ért iráni légitámadások következményeinek értékelésére - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!