2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar 23:30

Belföld

Horváth Csaba szerint az új parkolási szerződés a lakók érdekeit szolgálja

A veszélyhelyzet alatt döntött új parkolóórák beszerzéséről Zugló szocialista polgármestere. A CivilZugló Egyesület önkormányzati képviselője szerint a döntés teljesen szakmaiatlan és aggályos. A Fidesz szerint a teljes felelősség Horváth Csabáé.

  • Horváth Csaba szerint az új parkolási szerződés a lakók érdekeit szolgálja

Parkolóautomaták sorakoznak Zuglóban a Hermina úton: a kerületben összesen 202 fizetőpont található. Az önkormányzat ezek mellé további 76 vásárlását tervezi darabját több mint 2 millió forintért, 4 évre szóló szolgáltatási szerződéssel.

A kerület 2017-ben még Karácsony Gergely vezetésével Kupper András cégével szerződött az automaták vásárlására. Kupper nyolcvan-ezer rendbeli csalás miatt már bíróság elé állt, cégbirodalmának vezetői közül pedig 23-an most is a vádlottak padján ülnek csalás miatt.

Horváth Csaba Zugló első embere azonban most mégis egy személyben úgy döntött Kupper cégét bízza meg.

A CivilZugló Egyesület önkormányzati képviselője szerint a döntés teljesen szakmaiatlan hiszen az érmés parkolóórák beszerzése gazdaságtalan, ráadásul a meglévő automatákkal le lehetne fedni az egész kerületet. Várnai László hozzátette: bár veszélyhelyzet idején a polgármester önállóan dönthet, de nem minden esetben.

Az előterjesztést a kerület fideszes képviselői sem támogatták.

Rozgonyi Zoltán hangsúlyozta, a döntésért ebben a helyzetben kizárólag Horváth Csaba felel.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!